"Οι άνθρωποι είναι πρακτικοί. Θέλουν αλλαγή, όμως αισθάνονται αδύναμοι, μόνοι, δεν θέλουν να είναι σαν ένα φυλλαράκι χλόης που εξέχει από τα άλλα και κόβεται. Περιμένουν σήμα από κάποιον άλλον, που θα κάνει την πρώτη ή τη δεύτερη κίνηση. Και σε συγκεκριμένες στιγμές της ιστορίας υπάρχουν άφοβοι άνθρωποι που παίρνουν το ρίσκο να κάνουν την πρώτη κίνηση, ώστε να ακολουθήσουν κι άλλοι, αρκετά γρήγορα για να μην προλάβουν να κοπούν. Κι αν το καταλαβαίνουμε αυτό, μπορεί και μεις οι ίδιοι να κάνουμε την πρώτη κίνηση."

Χάουαρντ Ζιν

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ-ΓΟΝΕΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ


Όχι στο μεγαθήριο της ΔΕΗ-Ναι στο σχολείο και πράσινο

Την Τρίτη 12 Απρίλη στις 7 το απόγευμα, κάτοικοι, γονείς-μαθητές και φορείς της περιοχής όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Αμπελοκήπων καλούν σε κινητοποίηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος-Ενέργειας που βρίσκεται στην περιοχή μας, στην οδό Αμαλιάδος. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από το πάρκο καπαψ.
Είναι πάγιο αίτημα των κατοίκων εδώ και χρόνια το οικόπεδο της ΔΕΗ (επί της οδού Λάμψα) να αξιοποιηθεί ως σχολείο και όχι να γίνει μεγαθήριο στέγασης των κεντρικών υπηρεσιών της ΔΕΗ.
Το υπουργείο περιβάλλοντος φυσικά αδιαφορεί γαι τα αιτήματα των κατοίκων καλύπτοντας τις βλέψεις της ΔΕΗ, ενώ ο δήμος Αθηναίων αρνείται να παραχωρήσει τα 4 στρέμματα στο χώρο για να γίνει πράσινο.
Την Τρίτη 12 Απρίλη 7μμ
Οι κάτοικοι χρειάζεται να είμαστε όλοι εκεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου